Gisteren was de eerste Energie Bespaarmarkt voor huurders in Gorredijk. Huurders konden voor €100 aan producten uitzoeken. Leuk om te zien dat zij met grote tassen vol naar huis gingen: radiatorfolie, radiatorventilators, brievenbusborstels, tochtstrippen, buisisolatie, waterbesparende douchekoppen, ledlampen, stand-by stekkers en nog veel meer. Met deze kleine aanpassingen kan er veel energie worden bespaard!

Vanavond is er een tweede Energie Bespaarmarkt in Ureterp. Volgende week volgen Beetsterzwaag en Gorredijk. Aanmelden kan niet meer, de markten in oktober zijn vol. Wel volgt er in november een extra markt in Gorredijk. Hou daarvoor onze website www.energieinopsterland.nl in de gaten.

Gisteren was de grootste drukte tussen 16:00 en 17:00 uur. Hierdoor stond iedereen dicht op elkaar en waren er lange wachttijden. Dit maakt het winkelen minder plezierig. Wij raden daarom aan wat later te komen. Er zijn genoeg producten! Mocht er toch een product op zijn, dan kunt u dit nabestellen via een formulier en dan krijgt u het thuis bezorgd.